Annons

Willner vann årets Portfolio Review

Foto: Johan Willner

Foto: Johan Willner

24 fotografer träffade i år 13 olika reviewers under årets Portfolio Review på Landskrona fotofestival och som vi tidigare nämnt vann Johan Willner.

Annons
 

Reviewers var kuratorer från olika fotofestivaler runt om i Europa och USA och avsikten med detta evenemang är att underlätta att det skapas kanaler för nordiska fotografer att få visa upp sina arbeten på andra festivaler och konsthallar. Varje fotograf garanteras ett stort antal möten med dessa reviewers under en dag.

När dagen var slut enades reviewers om vilken av de fotografer de mött som haft det mest intressanta projektet. I år föll valet på Johan Willner. Priset för vinnaren är att få medverka under nästa års festival med en utställning. Rewiers lämnade också ett hederomnämnande till Hannah Goldstein.

För mer information om Johan och Hanna:
www.johanwillner.com
www.hannahgoldstein.net

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser