Annons

Slå pattarna i taket på teaterna

Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén. Foto: Saga Berlin.

Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén. Foto: Saga Berlin.

Bered dig på allt! När systrarna Bianca och Tiffany Kronlöfs vassa tungor intar Landskrona teater den 4 oktober. Uppbackade av geniala musiker, bjuder Tiffany och Bianca Kronlöf på ett färgsprakande helkvällskaos – där inget ämne går säkert. Slå pattarna i taket är en cabaret fylld av dans, brandtal, musik och feministisk humor. Uppbackade av sång och musik bjuder Tiffany och Bianca Kronlöf tillsammans med musikern Thom Gisslén på en föreställning som systrarna Kronlöf själva beskriver som ”en riktigt giftig tårta med jättefin glasyr.” Systrarna Kronlöf har kallats feministiska förebilder, och den feministiska kampen finns hela tiden med i det de gör. Men också den som ännu inte är övertygad feminist kan få ut något av showen.

Annons
 

– Är du inte feminist, kom och kolla, sedan kan vi diskutera efteråt om du fortfarande inte är det. Är du feminist – ta med någon som inte är det. Efter föreställningen kommer ni att ha mycket prata om, säger systrarna Kronlöf.

Medverkande: Koncept/text/musik: Tiffany Kronlöf, Bianca Kronlöf och Thom Gisslén. På scen: Tiffany och Bianca kronlöf. Bandet: Thom Gisslén, Jonas Pomo och Dijle Neva Yigitbas.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser