Annons

Församlingen satsar på barn- och ungdomsverksamhet

Anna Carlströmer, Emma Viberg, Linda Callmer och Linda Persson är nyanställda i församlingen och kommer att arbeta med barn- och familjeverksamhet. Foto: Hjördis Thelander

Anna Carlströmer, Emma Viberg, Linda Callmer och Linda Persson är nyanställda i församlingen och kommer att arbeta med barn- och familjeverksamhet.
Foto: Hjördis Thelander

I slutet av augusti anställdes tre pedagoger och en musiker av Landskrona församling. Samtliga kommer att arbeta med barn, familjer och unga.

Annons
 

Emma Viberg, vikarierande musiker:
Den efterfrågade babyrytmiken, startar upp igen med hjälp av Emma Viberg.
– Det blir två grupper i veckan – en grupp i åldrarna noll till åtta månader och en grupp för de större barnen upp till två års ålder. Jag kommer dessutom att leda en nystartad barnkör i Borstahusen, för åldrarna tre till fem år där föräldrarna är med och sjunger med sina barn.

Anna Carlströmer, pedagog:
Anna – som tidigare arbetat i Landskrona församling kommer bland annat att hålla i ett skolprojekt som startats tillsammans med S:t Peters Kloster i Lund.
– Under hösten har vi även premiär för verksamheten “Chokolek” på Familjecentralen Tellus lekplats. Vi bjuder på kaffe och choklad och organiserar roliga lekar för barnen. De vuxna kan ta en fika och umgås medan barnen leker. Vi tror att “Chokolek” blir en trevlig social samlingsplats där alla åldrar är välkomna.

Linda Callmer, pedagog:
Linda Callmer efterträder barnledare Iréne Nilsson, som nyligen gått i pension.
– Jag kommer att arbeta både på Familjecentralen Tellus och i de öppna verksamheterna för barn – och familj.

En av Lindas specialkompetenser är TAKK, (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation)
-TAKK är ett förenklat teckenspråk som har samma tecken som dövspråket men med annorlunda grammatik . Jag har tidigare hållit utbildningar i TAKK för förskolepersonal.

Linda Persson, vikarierande barnledare:
Linda är barn- och ungdomsledare och kommer att jobba både på babycaféet i Borstahusen, i Härslövs barnverksamhet och med Chillis juniorgrupp.
– Jag har arbetat här tidigare så jag känner både församlingsmedlemmarna och kollegorna väl.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser