Annons

Oavgjort för Wormo

Trots två byten på grund av skador i Wormo innan 20 minuter av matchen mot Malmö City så lyckades Landskronalaget få med sig en poäng hem.

Efter en tämligen chansfattig första halvlek lossnade det i den andra. Efter tio minuter fick Wormo en frispark som gick i mål via Eric Noréns panna. Efter Wormos ledningsmål pressade Malmö City rejält. Därför var det knappast oväntat och inte heller orättvist när hemmalaget kvitterade med dryga kvarten kvar.

Annons
 

Avslutningen på matchen präglades sedan av ett Malmö City som fortsatte trycka på dock utan samma effekt som innan målet. Samtidigt gavs Wormo ett par omställningsmöjligheter men passningsspelet var för dåligt för att komma hela vägen fram. Såväl Wormo som MCFC hade en boll på mållinjen i slutskedet.

Det oavgjorda resultatet innebär att Wormo leder division 4 västra med tre poäng före tvåan Bjärreds IF.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser