Annons

Hög tid att anmäla sig till Häljarps knattelopp

Öresunds Golf upprepar fjolårets succé och bjuder även denna höst in till ett knattelopp för barnen i Häljarp.

Den 12 september är det dags för knattelopp i Häljarp för barn mellan 4 – 12 år.
– Vi gör det tillsammans med ICA Nära i Häljarp, Team Sportia, Ernhakes Tryckeri och Restaurang Clubhouse. Vi gör det för att skapa en rolig aktivitet för barnen i Häljarp, låter Annika Wilhelmsson på Öresunds Golf meddela.
– Vår tanke och förhoppning är att det ska bli ett generöst och positivt arrangemang.

Annons
 

Barnen springer från Öresunds Golfs uthyrningsstugor och på olika slingor i kvarteren Fingerörten och Nattjuset med mål vid stugorna. Distanserna blir mellan 500 och 1200 meter. Första start är kl.12 och sista start kl. 12.30 och man springer i tre åldersklasser.

– Förutom att springa kommer vi att ha en hel mängd andra aktiviteter för barnen. Här kommer att erbjudas prova på golf, köra elbilar, en stor bärgningsbil, polisen är på plats och informerar, ponnyridning men också en stor hoppborg.

Barnen får förutom en T-shirts, medalj, fiska i fiskdamm efter bland annat godis och ballonger, dryck, frukt och varm korv efter målgång.

50 kronor kostar kalaset och anmälan kan göras på www.häljarpsknattelopp.se, eller på ICA Nära Häljarpshallen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser