Höstyra med marknad och företagsmässa

En förnimmelse av kontinenten utlovas när en europeisk marknad når Landskrona under fyra dagar i slutet av september.
En förnimmelse av kontinenten utlovas när en europeisk marknad når Landskrona under fyra dagar i slutet av september.
En förnimmelse av kontinenten utlovas när en europeisk marknad når Landskrona under fyra dagar i slutet av september.
En förnimmelse av kontinenten utlovas när en europeisk marknad når Landskrona under fyra dagar i slutet av september.

Boka redan nu in sista helgen i september. Under fyra dagar bjuds det in till europeisk matmarknad på Rådhustorget. Samtidigt kommer lördagen att bjuda på traditionsenlig Höstyra i centrum och på Kaserplan lockar affärsnätverket Företagsarenan med mässa.

Fredagen den 25 september inviger Lennart Söderberg företagsmässan på Kasernplan. Första dagen ägnas åt nätverkande, föredrag och seminarium för företagare medan man på lördagen vänder sig mot allmänheten.

På lördagen är det också Höstyra men en nyhet för året är att det bjuds på en europeisk marknad med mat och hantverk av knallar från hela Europa.

Stadskärnan kommer att förvandlas till en livlig europeisk marknad. Det utlovas handlare från bland annat Frankrike, Belgien, Italien, Spanien, Holland och Polen. Dessa säljer allt från oliver, italiensk antipasti, holländska ost, till spanska korvar och paella.
– För er som gillar sötsaker kommer det också att finnas nybakade crepes, utlovar Olivier Simonin på Traditional Market LTD som står bakom arrangemanget tillsammans med Landskrona Citysamverkan.

Nu blir det mer än mat som kommer att erbjudas under de fyra marknadsdagarna som pågår den 26-29. september. Handväskor, kläder, modeaccessoarer från Paris, engelsk fudge och färska franska boulangerie kommer att erbjudas hos knallarna.
– Marknaden är öppen från 9:00 till 19:00. Alla torghandlare kommer att bära sina traditionella, lokala dräkter samt dekorera marknadsstånden efter den region i landet de kommer ifrån. Marknaden kommer att ge dig en verklig smak av kontinenten, utlovar Olivier Simonin.

Teddy Jacquet lagar franska crepes.
Teddy Jacquet lagar franska crepes.
Till arkivet