Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.7°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Alla till IP!

BoIS-veteranerna brukar dra storpublik. Alldeles säkert blir det så på söndag också.

BoIS-veteranerna brukar dra storpublik. Alldeles säkert blir det så på söndag också.

Efter helgens 5-0 seger för BoIS tåls det att upprepa att på söndag bjuder Landskrona stad alla landskronabor, i samarbete med Landskrona BoIS och lokala idrottsföreningar, på idrottskalas.

Annons
 

När Landskrona BoIS spelar sin 100-årsjubileumsmatch den 23 augusti, då A-laget tar emot Örgyte IS på Landskrona IP, bjuder Landskrona stad på gratis inträde till både sittplats och ståplats. För att förgylla firandet blir det även veteranmatch och aktiviteter för hela familjen på Landskrona IP under dagen.
– Landskrona BoIS har en viktig plats i landskronaidrotten samt i stadens idrottshistoria, och klubbens prägel på stadens föreningsliv sträcker sig ett helt sekel. Det var därför en självklarhet för Landskrona stad att medverka i BoIS 100-årsjubileum med ett evenemang som riktar sig till alla, även de som inte nödvändigtvis är fotbollsintresserade, berättar Stefan Johansson, t.f. stadsdirektör i Landskrona stad.

– Vi är glada för samarbetet med staden. Vi uppskattar att Idrottskalaset vänder sig till alla och hoppas på att fylla IP denna dag, säger en optimistisk Max Lundmark, marknads- och eventansvarig på Landskrona BoIS.

Programmet i korthet
14.30: Grindarna öppnas!

14.45: Veteranmatch – lag Kung Sune vs lag Crona
Genom BoIS 100-åriga historia har flera fantastiska spelare vunnit landskronapublikens hjärta. När klubbens 100 år ska firas så har alla BoISare chansen att återse sina gamla favoriter.

15.30: Prova-på-aktiviteter för hela familjen
Flera av Landskronas idrottsföreningar är på plats och välkomnar dig att prova på deras aktiviteter.

17.00: Jubileumsmatch BoIS-Örgryte IS
BoIS A-lag ställs mot ex-allsvenska Örgryte i en av årets viktigaste matcher i divison 1.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser