Annons

Dahlgren sköt Husqvarna i sank

BoIS kunde inte börja höstsäsongen bättre. Laget sköt Husqvarna FF i sank med hela 5-0 på Vapenvallen på lördagen. Skarprättare var Mikael Dahlgren som gjorde ett äkta hattrick i den andra halvleken.

BoIS ställde upp med de tre nyförvärven, mittfältaren Dale Hopson samt anfallarna Mohamed Ramadan och Admir Aganovic när det var dags för match efter sommaruppehållet. För motståndet stod Husqvarna FF.
BoIS började bra och de båda anfallarna fick lägen ganska omgående, dock utan att få in bollen. I stället var det Dale Hopson som gjorde BoIS första mål drygt halvvägs in i den första halvleken.

Annons
 

Admir Aganovic presenterade sig dock i andra halvlek då han gjorde 2-0 efter fint samspel med Dale Hopson. Därefter hade Husqvarna mycket boll men i minut 78 kom avgörandet.
Husqvarnas målvakt sparkade ut bollen som sökte sig till Mikael Dahlgren. Mittfältaren drog då på en helvolley från drygt 40 meter som gick rakt i mål. Bara minuter senare gjorde han även 4-0 och med två minuter kvar av ordinarie matchtid fastställde han slutresultatet till 5-0.

Segern innebär att BoIS ligger på fjärde plats i den haltande tabellen. Men att redan nu börja tala om att försöka nå kvalplatsen till Superettan är för tidigt då det är nio poäng till Orgryte som är tvåa idag. Lite närmare kan dock BoIS komma redan på söndag nästa vecka då de tar emot just Örgryte på Landskrona IP.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser