Annons

Klart med två nya anfallare i BoIS-truppen

När det stod klart att Landskrona BoIS skulle mista Andrew Stadler till Östersund, deklarerade klubb- och sportchef Patrik Johansson att man skulle göra allt i sin makt för att få in två nya anfallsspelare i truppen innan höstsäsongen startar upp. Det lyckades.

Det står nu klart att BoIS lånar den 24-årige forwarden Mohamed Ramadan från Helsingborgs IF under resten av säsongen. Dessutom har klubben gjort klart med Höganäs att tidigare BoIS:aren Robin Hofsö, med kort varsel kan spela för BoIS om så skulle behövas.
– Vi ser i utgångsläget Robin som en back up med tanke på att vi har brist på forwardsspelare, säger Patrik Johansson, nöjd med överenskommelsen som innebär att den talangfulle anfallaren kan spela seriespel i båda klubbarna.

Annons
 

HIF-lånet Mohamed Ramadan har en tung skadeperiod bakom och har därmed också haft svårt slå igenom hos den allsvenska grannen i norr.

Han kommer ursprungligen från Kvarnby utanför Malmö men tillhör HIF.
– Mohamed är en talangfull allround forward, rörlig, stark och målfarlig. Vi hoppas han ska kunna blomma ut i den randiga tröjan i höst. Han har tillhört HIF sedan 2010 men spelade ifjor för IFK Malmö där han gjorde 22 mål på 20 matcher.

– Det ska verkligen bli skönt att få komma till Landskrona BoIS och få en möjlighet att spela fotboll på en hög nivå igen. När jag fick höra BoIS intresse så tog jag själv kontakt och förklarade att jag själv var mycket intresserad av en utlåning till BoIS, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser