Annons

Mini Fram på gång

BK Frams juniorlag för drygt 30 år sedan bestod ev ett gäng riktigt duktiga fotbollsspelare. Överst till vänster står Mats "Sillen" Lindblad och Joakim Nilsson som sedan kom att spela på betydligt större arenor än Exercisfältets A-plan.

BK Frams juniorlag för drygt 30 år sedan bestod ev ett gäng riktigt duktiga fotbollsspelare. Överst till vänster står Mats “Sillen” Lindblad och Joakim Nilsson som sedan kom att spela på betydligt större arenor än Exercisfältets A-plan.

Vi noterar att BK Fram drar igång ett MINI Fram, ett lag för dom allra minsta, för pojkar och flickor i åldern 2-4 år.
– Vi kommer att träna ute på Exan på planen som är vid omklädningsrummen, säger ordförande Michael Bengtsson som redan har klart med tränare i form av Mattias “Duvan” Nilsson och Nils Kristiansson.
– Alla är hjärtligt välkomna ut på Exan nu på lördag klockan 09.00. Det kommer att bjudas på fika till föräldrarna och barnen efter träningen är avslutad.

Annons
 

BK Fram var under 70-talet och tidigt 80-tal stadens dominerande ungdomsklubb i fotboll.
När klubben firade 50 år. 1984 kunde man räkna in pojklag i alla ålderskategorier från 6 år upp till A-laget. Då fanns det dessutom ett damlag samt ett flicklag i föreningen.

Nu görs ett försök att få fram en ny generation Framare. I klubben finns utöver seniorverksamhet också ett pojklag med spelare födda 2001/2002.
– De är också igång och tränar på tisdagar och torsdag klockan 18.00 på Exan. Här är gamla som nya spelare hjärtligt välkomna, avslutar Michael Bengtsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser