Annons

Avslutning med fart och fläkt

Det blev en rolig, välbesökt och mycket trevlig avslutning för Henka Dojo i helgen. Ett 50-tal barn och lika många föräldrar och syskon fanns på plats denna soliga dag.
Morgonen började med gradering för barngruppen bakom stängda dörrar. Det var ett 40-tal barn som graderades gruppvis efter bältesgrad.
När graderingen var över, fick knattarna äntra mattan för att och visa upp lite vad de hade lärt sig under terminens gång. Publiken släpptes också samtidigt in,
berättar Anita Enberg, projektledare och instruktör i föreningen.

Efter knattarna, överraskade instruktörerna barnen och publiken med lite uppvisning. Det visades upp en massa blandade tekniker från jujitsu, så som olika kast, slag, sparkar, fällningar, låsserier och fallteknik. Förmiddagen avslutades sedan med bälte/-streck och diplomutdelning samt fotografering av alla grupper.

Annons
 

– Dagen fortsatt med Bubble Ball, vilket snabbt blev en succé bland barn och vuxna. De som spelade och de som satt i publiken hade kanske inte lika jobbigt, men de hade lika roligt när skratten ekade ikapp i idrottshallen. De som inte spelade Bubble Ball, spelade fotboll och brännboll. Det bjöds på grillad korv och dagen avslutades med godisregn – till barnens stora glädje, avslutar Anita Enberg.


Barngruppen. Foto: Privat.


Knattegruppen. Foto: Privat.


Bubble ball. Foto: Privat.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser