Annons

Föreningen Norden på vårutflykt

Lördagen den 16 maj gjorde Föreningen Norden i Landskrona en bussutflykt till nordöstra Skåne. Förmiddagsfika intogs på Tollarps Frukt & Bär. Resmålet var Naturum Vattenriket som ligger mitt i staden Kristianstad och mitt i biosfärområde Kristianstads Vattenrike. – Här åt vi en välsmakande lunchbuffé och utforskade utställningen på egen hand. Några av oss hann även med att besöka Heliga Trefaldighetskyrkan. Därefter följde vi med på en guidad båttur ut i Helgeåns våtmarksområde. Väl iland tog oss bussen vidare till Vinslöv där vi stannade för eftermiddagskaffe på Flädergården. Sedan bar det av hemåt och vi kunde från bussen njuta av vårt vackra landskap i vårskrud, rapporterar Per Månsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser