Annons

BoIS krossade Hittarp

Det blev rena ketchupeffekten när BoIS, inför cirka 200 åskådare, mötte Hittarp i en DM-match på Landskrona IP på onsdagen. 6-1 stod det på resultattavlan när domaren blåste av matchen. Gladast var Samuel Aziz som gjorde tre mål. Dessutom gjorde Andrew Stadler två och Rasmus Alm ett.

De första tio minuterna av matchen var avvaktande. Inget av lagen tog tag i taktpinnen. Successivt ökade dock bollinnehavet för BoIS och de kom till en del avslut.
Efter 35 minuter lossnade det dock för BoIS då Samuel Aziz mycket vackert pricksköt in 1-0 via stolpen. I samband med målet tvingades Darko Lukanovic av planen på grund av skada och han ersattes av Andrew Stadler. Amerikanen hade bara varit inne tre minuter efter en fin framspelning av duktige Dennis Olofsson gjorde 2-0. Ytterligare tre minuter senare gjorde Rasmus Alm 3-0.

Annons
 

BoIS hade vid det laget fullständig kontroll på matchen. Hittarp kom knappt över mitten på planen under långa stunder. Därför kom 4-0 genom Samuel Aziz fullständigt logiskt. Samme Aziz hade sedan en stolpträff innan Andrew Stadler gjorde 5-0. 6-0 kom av Samuel Aziz med en kvart kvar att spela och strax efter fick Hittarp sitt tröstmål då Markus Hallberg fick på en helvolley. Det ska också tilläggas att Hittarp var mycket nära att öra mål vid två tillfällen till under andra halvlek med Jonas Sandqvist gjorde mirakulösa räddningar.

Något snack om vem som skulle vinna var det dock aldrig.
– Det kändes skönt med denna matchen. Att det lossnade. Det betydde att vi kunde soela avslappnat och då kom också det fina spelet, konstaterar tränare Zvezdan Milosevic.

Gladast var Samuel Aziz som haft svårt att göra mål under säsongen.
– Äntligen lossnade det. Det känns jätteskönt. Nu gäller det att försöka behålla känslan och fortsätta att spela avslappnat. Då kommer det att lossna även i seriespelet, sade anfallaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser