Annons

Fotoutställning lockade många på Ven

Prästgården på Ven höll öppet hela Kristihimelfärdshelgen. Venbon Eva Pettersson var på plats och visade sina fotografier från -60, -70 och -80-talet. Helgen inleddes med Högmässa och avslutades i går eftermiddags med musikcafé där Ven-kören sjöng och däremellan har hela 387 besökare studerat livet på ön i form avEva Pettersson bilder. – Det har varit en härlig upplevelse att i Svenska Kyrkans lokaler visa bilder från Vens “vardagsliv”, prata minnen och visa bildspel och gamla tidningsklipp, säger Eva Pettersson som även gladdes åt den stora publiktillströmningen. – Det fanns de som inte varit här sedan de konfirmerades. Nyfikenheten var också stor på Café Jacob som en dag i veckan under vintern, samlat alla generationer till pratstunder. – Min 5,5 åring har här fått många nya kompisar som är 60 år äldre än honom, säger Eva Billberg. Under helgen gjordes även en klädinsamling som går till diakonin i Landskrona församling.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser