Annons

Fackmedlemmar står upp för alla människors lika värde

Varje år den 16 maj arrangerar IF Metall Nordvästra Skåne ett evenemang som tar strid mot främlingsfientlighet och rasism. På lördag bjuder man sina medlemmar till stand up på Landskrona Teater under temat ”Stå Upp för alla människors lika värde”.

– Den 16 maj är ett datum vi vill förknippa med alla människors lika värde. De senaste åren har vi haft olika evenemang där vi lyft ämnet. I år väljer vi att visa uppskattning till våra medlemmar och det gör vi genom att arrangera en stand up-kväll. Det blir humor, men också lite allvar, hälsar Kenth Hellqvist, en av arrangörerna från IF Metall.

Annons
 

Tre ståuppkomiker gästar Landskrona Teater på lördag. Det stora dragplåstret är Thomas Järvheden, rutinerad komiker och programledare. Han ackompanjeras av Martin Svensson och Felicia Jackson. Konferencier för kvällen är Sebastian Swärd.

Är du medlem i IF Metall och intresserad av biljetter, går det bra att kontakta elin@whyland.se.

Evenemanget arrangeras av IF Metall Nordvästra Skåne i samarbete med Why Land.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser