Annons

Premiär på Hamlet Hansson från Billeberga

På nationaldagen den sjätte juni är det dags för premiär för den populära teatergruppen Brukarensemblen, som består av personer med intellektuell funktionsnedsättning från dagliga verksamheten i Landskrona. Den här gången kommer de på sitt eget vis tillsammans med Öresundsteatern, berätta den berömda historien om prins Hamlet av William Shakespeare, dock omdöpt till ”Hamlet Hansson från Billeberga”.

Föreställningen spelas utomhus på innergården till gamla Köpmansgården i Landskrona och premiären börjar klockan 16.00. Därefter ges föreställningen den 7/6 kl. 16:00, 12/6 kl 18:00, 13/6 kl. 16:00 samt 14/6 kl. 16:00. Förköp/Bokning biljetter: www.kulturcentralen.nu eller på telefon: 040-10 30 20.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser