Annons

Soulweeper släpper EP på Spotify

BoIS före detta tränare Jörgen Pettersson har även en musikalisk karriär. Deras senaste alster med bandet Soulweeper lades upp på Spotify i veckan och precis som tidigare så är det stenhård rock som ljuder ur högtalarna. – Vi har gjort en EP som vi nu släppt på Spotify. Det är fyra låtar som vi spelat in i Handsome Hard Studio och det är tung riff baserad hårdrock med bra melodier, säger Jörgen Pettersson till Landskrona Direkt. Soulweeper är: Jonas Lindskog, Bas Pierre Andersson, Gitarr Jörgen Pettersson, Gitarr Daniel Jansson, trummor Hans Persson, sång Bandet som bildades 2006 och som repar i Löddeköpingen har tidigare medverkar med låten ” La in My heart ” på Landskronaskivan som släpptes för några år sedan. Senast dom spelade live så var det som förband till Mustasch på The Tivoli i Helsingborg. Annars har det varit ganska tyst om Soulweeper den senaste tiden. – Vi har legat lågt med spelningar i väntan på EPn men nu kommer vi att söka spelningar. Vi vill ut och möta publiken nu. Det skulle vara fantastiskt kull att få spela på Karnevalen igen, säger Jörgen Pettersson och avslutar. – Vi kommer förmodligen också att gå in i studion och spela in en fullängdare under året.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser