Annons

Studentrabatter i centrum till hösten

Landskrona stad och Landskrona Citysamverkan lanserar från och med i höst ett förmånskort till de studenter som läser på stadens gymnasieskolor. Kortet ger stadens studenter förmåner, rabatter och erbjudanden i affärer, caféer och restauranger i Landskrona.

Genom studentkortet kommer eleverna också få inbjudningar till tävlingar och evenemang i centrum. Det som gör studentlivet i staden lite extra spännande.
– Vi gör det för att välkomna alla studerande till vårt fina centrum och för att få fler att upptäcka vårt cityliv och på så sätt utveckla det, säger Anna Rosenberg, projektledare på Landskrona Citysamverkan, och fortsätter.
– Vi börjar med gymnasieskolorna och om något år kan det även bli aktuellt för fler, till exempel när vuxenutbildningen flyttar till centrum.

Annons
 

– Det är jättekul för våra studerande och det kommer alldeles säkert bidrar till ett ännu livligare centrum. Det är ett fint sätt att hälsa eleverna välkomna! säger Ulf Bergström, verksamhetschef för gymnasieskolorna, vuxenutbildning och kulturskola i Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser