Annons

Nautica på auktion

Det finns många som samlar på marina föremål. För dessa är tisdagens onlineauktion på Skånes Auktionsverk spännande. Ett flertal rop med nautica kommer att gå under kvällen. – Det är en samling av marina objekt, typ lanternor, livbojar, skeppsur, fartygsarmaturer med mera som kommer att gå under klubban. Så den som vill inreda med marina saker ska kolla in katalogen på vår hemsida, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk. Förutom nautica så finns det som vanligt en hel del konst och möbler samt kinesiskt porslin, mattor, silver, konstglas, armbandsur och keramik. – Det är som vanligt en väldigt bred aktion och vi har hela 861 rop att genomföra, berättar Joakim Karlsson och avslutar. – Visning är idag mellan klockan 13 och 20 och onlineauktionen startar klockan 18.00 imorgon tisdag.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser