Annons

Arbetsro med Kjell vid rodret

Kommunstyrelsen gav de båda nämnder för fritids- och kulturförvaltningen arbetsro och förordnade Kjell Thoresson att fortsätta som t.f förvaltningschef året ut.
– Till sommar ska utredningsarbetet kring nämndstruktur och förvaltningsområde vara klart. Situationen med en förvaltning och två politiska nämnder är speciell, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP).
– Både jag och Birgitta (Persson, moderat ordförande i fritidsnämnden reds. anm.) var fullständigt eniga om att det logiska under utredningsfasen av nämndernas och förvaltningens framtid var att skapa trygghet i organisationen. Det får vi med Kjell året ut, säger Csaba B Perlenberg (-) ordförande i kulturnämnden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser