Annons

Trygghetsvandring kring Sankt Olovs sjö

Den 23 april kommer Landskrona stad tillsammans med polisen att genomföra en trygghetsvandring i området kring Sankt Olovs sjö. Under vandringen, som beräknas ta halvannan timme, kan de som går med lämna förslag på vad som kan utvecklas för att öka trivseln och tryggheten i området.
– Vi hoppas att de som bor och verkar i området kommer med och påverkar sin närmiljö, säger trygghetssamordnare Annika Wågsäter.
– Det är en chans att diskutera konstruktiva idéer med varandra, polisen och Landskrona stad som kan leda till förändringar i den fysiska miljön.

Trygghetsvandringen utgår klockan 17.30 från Nya Seminarieskolan. Sträckningen är S:t Olovsgatan – Regeringsgatan – Vasagatan – Seminariegatan – Föreningsgatan – Onsjögatan – Bryggargatan – Rönnebergsgatan – S:t Olovsgatan. Någon föranmälan krävs inte.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser