Annons

Barnvisa på Jazzhouse

Sista fredagen i mars hade Jazzhouse sitt tredje arrangemang för året. Mats Nilssons Quartet med vokalisten Sara Ahlcrona stod för musiken. Sara, som blev mamma för bara några veckor sedan, fick ta emot en present från Jazzhouse till sin lilla dotter. Det var ett ”gosedjur” i form av en liten kanin, som jazzklubben helt enkelt döpt till Jazz. Medan Sara öppnade presenten, spelade och sjöng Leif Rickard i JAZZt Oldies en barnvisa, Fem smutsiga små fingrar.

Fredagen den 24 april kommer Simris Jazzband till Folkets Hus lilla festsal.
De spelar traditionell New Orleans jazz. Bandet spelar mellan 20:00 och 23:00. Insläpp från kl. 18:30. Entrén stänger kl. 20:00.
Mer information finns på föreningens hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser