Annons

Landora vände och vann

Det var en märklig premiär för BK Landora som tog emot Gantofta på Landskrona IP i lördags. Det som alla har på näthinnan var att Adin Vreva i hemmalaget ådrog sig en fraktur efter en halvtimmes spel.

Landora började bäst men lyckades inte få in bollen. Istället gjorde gästerna två mål innan den otäcka skadan inträffade.

Annons
 

I andra halvlek kom Landora tillbaka med nya krafter och fem minuter in i halvleken kom reduceringen till 1-2 genom Ahmad Massoud. Hemmalaget fortsatte att pressa och radade upp chanser. Även en straffmiss kostade de på sig. Men i de sista tio minuterna av matchen gjorde Ahmad Massoud både 2-2 och 3-2 för Landora.
– Totalt sett en mycket rättvis seger, och skönt att börja serien med en vinst. Segern tillägnar vi Adin Vreva, säger lagets tränare Thomas Mähler.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser