Annons

0-0 i BoIS genrep

Vi hade i alla fall tur med vädret. Så kan man sammanfatta BoIS genrep mot BW90. Matchen som slutade 0-0 och spelades på IP:s konstgräsplan hade inte mycket som etsade fast sig på näthinnan.
Andrew Stadlers skott en bit in i första halvleken var det enda som noterades i anteckningsblocket från första halvlek. Det var tamt och tempofattigt och trots att BoIS hade mest boll mot division 2-laget från Österlen så skapades inte en enda riktigt het chans på de första 45 minuterna.

Och inte blev det mycket bättre i andra halvlek. En hel del byten genomfördes men spelet var klart oinspirerat. En notering i blocket kom även i andra halvlek. Det var BW90-keepern Paulinius Dorzia som var ute på äventyr och fick kasta sig rejält för att nå en lobb från mittplan.

Annons
 

Gästerna då? Jodå. De skapade ett par skapliga chanser de också och några var ganska vassa. BoIS kunde mycket väl förlorat matchen.

BoIS tränare Zvezdan Milosevic var konfunderad efter matchen.
– Killarna såg taggade ut på uppvärmningen men när domaren blåste igång matchen så hände något. Killarna gick inte till hundra procent och vi skapade inget, säger han och försöker hitta någon förklaring.
– De kanske tog ut segern i förskott eller så hade de kanske preimären i åtanke. Jag vet inte. Det var inte bra idag.

Att matchen spelades på konstgräset var märkligt. Ett genrep borde rimligtvis kunna spelas på a-planen. Enligt uppgift ska de ansvariga ha hävdat att det regnat för mycket den senaste tiden för att matchen skulle kunna spelas där. Frågan måste dock ställas om detta stämmer. Planen uppges vara kanske landets allra bästa med värmeslingor och allt man kan tänka sig. Att man då inte ska kunna spela en match nio dagar innan premiären är anmärkningsvärt.
– Jag håller med. Det låter väldigt konstigt, säger Zvezdan Milosevic som fortfarande kör samtliga träningar på konstgräs trots att det bara är den dryg vecka kvar till premiären.
– Vi testade en gräsplan tidigare i veckan men det gick inte. Den var helt enkelt i för dåligt skick. Men så är det. Vi får kämpa på utifrån de förutsättningar som ges. Och nu siktar vi fram emot premiären den 12 april, avslutar tränaren.


Igor Aresenjevic i kamp med Elias Johansson som för övrigt bor i Landskrona.


Andrew Stadler fick på ett bra skott i första halvlek men fick se bollen smita just utanför bortre krysset.


Viktor Svensson ersatte skadade Johnny Lundberg i backlinjen.


Marko Mugosa hade ingen lyckad dag och byttes ut i andra halvlek.


Samuel Aziz kom in samtidigt som…


BoIS senaste nyförvärv Darko Lukanovic men några mål blev det inte idag.


Lorent Shala är ett framtidslöfte.


Måns Ekvall kan bli en viktig spelare i BoIS i framtiden.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser