Annons

Nu söks nästa musikbegåvning i Glumslöv

– Är Glumslöv rent av en plantskola för unga musiktalanger?, den frågan ställer sig Lennart Pettersson, ordförande i Glumslövs Byalag när det nu för tredje gången är dags att utlysa byalagets musikfondsstipendium till talangfulla ungdomar under 18 år som bor i byn eller har någon anknytning till byn.
– Intresserade anmäler sitt intresse via e-post till info@glumslovsbyalag.se senast den 9:e juni, säger Lennart Pettersson.

Uttagningen sker sedan via en audition som byalaget har i augusti månad och utdelningen av stipendiet sker den 19:e september på årets Glumslövsdag.
– Utdelningen sker som vanligt under högtidliga former där i år fullmäktiges nya ordförande Gunlög Stenfelt sköter prisutdelningen. Det blir i år också en unik tavla signerad den erkände konstnären Magnus Larsson och dessutom prispengar att hämta.  Nytt för i år är att vi har glädjen och förmånen att ha den välkände musikern och ägaren av Melody Music, Bosse Nilsson, i vår jury, avslutar Lennart Pettersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser