Annons

Wormo fick oavgjort på bortaplan

På söndagen reste Wormo till Marieholm för en ny försäsongsmatch. Det var hemmalaget som tog hand om spelet och bollinnehavet inledningsvis. Wormo fick ägna sig åt försvarsspel och att hålla samman och tätt. Marieholm kom trots det inte till några stora chanser och Wormo stack emellan med en och annan kontring. I den 30 minuten lyckades Martin Baric nicka mål på Bleron Shalas fina inlägg och Wormo hade 0-1.
Bara fem minuter senare satte Marieholm kvitteringen på ett frisparksinlägg där Wormo missade i markeringen och 1-1, vilket var resultatet i halvlek.

Andra halvleken hade Wormo mer del i spelet och kom gång efter annan igenom och bakom Marieholms backlinje, dock utan att göra mål. Marieholm kom till några få chanser, men här borde Wormo avgjort matchen till sin fördel. Matchen slutade 1-1.

Annons
 

– Det är mycket irriterande att vi åter släpper ett baklängesmål på en fast situation, trots att det var en av fokuspunkterna inför matchen. Jag är inte nöjd med det, konstaterar Wormos tränare Dick Melin efter matchen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser