Annons

GW föll på mållinjen i USM

Den gångna helgen  begav sig GW Landskrona HK:s F00 till Skövde för spel i USM steg 4 av 5 i handboll.
Tyvärr föll tjejerna på mållinjen för att gå vidare till slut- och finalspel men de har gjort en fantastisk resa och en otrolig insats dessa underbara tjejer, säger Madeleine Goldstrand.

I Skövde gjorde två fyralagsgrupper upp. Ettan och tvåan i respektive grupp gick vidare till kvalspel där sedan de två bäst placerade lagen tog sig till den slutliga femte finalomgången.

Annons
 

GW-tjejerna kunde efter en stabil insats och full pott i gruppspelet ta sig vidare till kvalspelet. Först ut var mot Kärra. Detta kom till att bli en tuff match och lagen följdes åt hela tiden.
– Tyvärr var det Kärra som drog det längsta strået i denna jämna match. Resultatet blev  22-21 till Kärra men som sagt nära skjuter ingen hare, säger Madeleine Goldstrand, för GW Landskrona HK F00.

Därefter följde en match mot hemmafavoriterna Skövde. GW-tjejerna kämpade på och gav allt  men hemmastödet blev för stort och matchen slutade 24-19 till Skövde.
– Vi är oerhört glada och stolta över vad tjejerna har presterat. Det är helt fantastiskt att vår lilla klubb och lag med dessa fantastiska tjejer från Landskrona kommit så här långt och på vägen tagit sig förbi många storklubbar med helt andra resurser än våra, både ekonomiskt och spelarmässigt. Förhoppningsvis kommer de tillbaka nästa år som flickor A och slåss om en medalj, avslutar Madeleine Goldstrand och det är bara att hålla med om att det inte är fy skam och sluta bland de tio bästa lagen i Sverige i sin åldersklass.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser