Annons

Träffa en språkvän på bibblan

Vill du lära dig ett nytt språk samtidigt som du delar med dig av ditt eget?
Då kan du bli en språkvän! Tisdagen den 28 april kl. 17.30 startar Språkvän på Landskrona stadsbibliotek.

Språkvän innebär att du inte bara lär dig ett språk utan får även möjligheten att träffa en ny vän med en annan bakgrund än din egen. Var med och skapa nya möten och se till att fler människor i Landskrona lär känna varandra. Som språkvänner kan ni också bekanta er bättre med Landskrona; gå på utställningar, prata om böcker, spela badminton, gör en picknick eller ta båten ut till Ven.
– Tisdagen den 28 april och vid ytterligare ett tillfälle, tisdagen den 26 maj, anordnar vi ett mingel då du kan komma för att hitta din nya språkvän på café Ruth Oscars i biblioteket. Om du då träffar någon som du vill lära känna lite mer bestämmer ni tillsammans hur och när ni vill ses i fortsättningen, hälsar bibliotekarie Frida Stenström.

Annons
 

– Det finns ett stort intresse av att lära sig svenska och få nya vänner bland de nyinflyttade i Landskrona. Vi hoppas att kunna hitta lika många med svenska som modersmål som är intresserade av att lära sig ett annat språk och samtidigt skapa nya kontakter, avslutar Frida Stenström.

Mingeltid:
28 april kl 17.30 – 18.30, Café Ruth Oscars, Landskrona stadsbibliotek.
26 maj kl 17.30 – 18.30, Café Ruth Oscars, Landskrona stadsbibliotek.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser