Annons

Landskronagalan snart utsåld

Intresset är stort för Landskronas idrotts- och näringslivsgala. I dagarna såldes de sista platserna till galamiddagen och för den som vill uppleva prisutdelningen och artistuppträdandena är det nu en showbiljett som gäller. LANDSKRONAGALAN 10 APRIL Det är LISA (Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation) och Landskronas näringsliv som står bakom galan. I år blir det den åttonde galan i ordningen och som vanligt är syftet att hylla och uppmärksamma personer och prestationer inom det lokala idrotts- och näringslivet. Det blir rekordmånga gäster vid årets galamiddag på Landskronagalan den 10 april. Samtliga 540 biljetter har sålts och mycket talar för att det blir publiksuccé även i år. – Middagsbiljetterna har tagit slut riktigt snabbt. Nu återstår våra showbiljetter till läktaren för de som vill uppleva prisutdelningen och galashowen som leds av Johan Wester. Vi tror på en fullsatt Idrottshall, säger Elin Jönsson, en av arrangörerna. Årets galashow innehåller både musik, dans och udda talanger. – Vi kan utlova humor, stjärnglans och värme. Landskronagalan handlar om att hylla och uppmärksamma goda prestationer inom det lokala idrotts- och näringslivet. Priserna och de nominerade står i centrum, men vi ramar in det med en underhållande show, berättar Elin Jönsson. Tävla om en showbiljett Just nu lottar vi ut tre showbiljetter på vår tävlingssida och lika många via vår Facebooksida. Tävlingen är öppen till och med den siste mars kl. 10. Vågar du inte lita på turen skyndar du dig redan nu iväg och köper en blijett på Team Sportia Landskrona eller på Erikstorps Kungsgård. Biljetter finns även att köpa via billetto.se/landskronagalan-2015.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser