Annons

IT-Gården i topp när IT-ansvariga rankar

Vi noterar att IT-Gården i Landskrona är ledande inom IT-infrastruktur i Helsingborg. Det visar färsk statistik från Publikator i Norden AB.

Under den gångna niomånadersperioden har 555 IT-chefer på aktiebolag med minst tio anställda, svarat på frågor avseende företagets IT-relaterade investeringar samt relationer och attityder till regionens IT-leverantörer.

Annons
 

I den senaste mätningen rankas IT-Gården i Landskrona som ledande leverantör inom IT-infrastruktur. Företaget IT-Gården grundades år 1999 och har ökat sin omsättning från 27 miljoner 2005 till nästan 128 miljoner i nettoomsättning 2014.

Kartläggningens målgrupp har varit IT-ansvariga i aktiebolag med minst tio anställda per arbetsställe i Helsingborg med omnejd.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser