Annons

Tidig trädgårdsloppis

Årets Landskrona Trädgårdsgille är visserligen inte förrän den 7-8 augusti, men i år tjuvstartar arrangörerna i fritid- och kulturförvaltningen med en trädgårdsloppis tillsammans med Citadellets koloniförening och Rothoffs museikoloni.
Lördagen den 23 maj klockan 10-13 är det dags för växter och redskap att byta ägare antingen genom försäljning, eller byte.

Trädgårdsloppis var ett nytt och uppskattat inslag i Trädgårdsgillets program förra året. Nu vill arrangörerna göra detta på våren då det är mest intressant att skaffa nya saker och passa på att bli av med det som man har för mycket av i sitt förråd eller i odlarbänken.
– Det är ett sätt att utöka den växtloppis som föreningen håller i varje år, säger Mats Klein, ordförande i Citadellets koloniförening.

Annons
 

Han har redan bjudit in koloniföreningarna i staden till loppisen och även privatpersoner och föreningar kan anmäla sig till loppisen som får innehålla trädgårdssaker, växter och redskap. Utöver loppisen blir det aktiviteter vid museikolonin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser