Annons

Asmundtorps byalag får ny styrelse

Den 29 december 2014 tog en interimsstyrelse över ansvaret för Byalaget i Asmundtorp då det fanns stor risk att byalaget skulle upphöra att existera. Sedan dess har den tillfälliga styrelsen jobbat för att tillsätta en ny konstellation som de hoppas kunna välja på kommande årsstämma som äger rum i byns församlingshem den 30 mars.

Förutom att en ny styrelse ska väljas så kommer aktiviteter inför 2015 att presenteras. På programmet står bland annat att det ska firas Valborgsmäss på Rönneberga backar tillsammans med scouterna.
Dessutom blir det bakluckeloppis på torget och grillkvällar i ”Hålan” under sommaren.
De som är pigga i benen kan ställa upp i Broloppet, ett motionslopp längs cykelstråket till Landskrona och hem igen via Örja och Rönneberga och avslutningsvis kommer Asmundtorpsdagen med utnämning av årets Asmundtorpare att hållas senare i år.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser