Annons

Harrys lagbygge tar form

Asmundtorps IF har i dagarna gjort klart med en ny assisterande tränare till huvudtränaren Per “Harry” Harrysson. Valet föll på *Richard Kjellerup. Richard har en gedigen och meriterande karriär bakom sig som fotbollsspelare. Uppfostrad i Malmö FF med pojk- och juniorlandskamper i bagaget, valde Richard att 1990 ta steget över till Lunds BK. Under mer än 10 år huserade han på LBK:s mittfält, under dessa år var Lunds BK uppe i gamla söderettan vid några tillfällen. Efter avslutad spelarkarriär ingick han en tid som assisterande tränare i LBK:s seniorlag, något han avslutade i samband med tillökning i familjen.

– Det skall bli jättespännande att återigen ikläda sig tränarrollen. Jag har saknat fotbollen mycket och nu passar det perfekt att hoppa på detta. Tror att jag kommer att kunna bidra med en hel del i försvarsspelet, något som “Harry” säkert uppskattar, säger Richard Kjellerup.

Annons
 

Richard och “Harry” känner varandra sedan åren i MFF men har även gjort militärtjänsten ihop på Idrottsplutonen i Växjö.
– Jag ser denna lösning som helt optimal. Med Richard vet jag exakt vad jag får. Han är kunnig, prestigelös, engagerade och med en extrem vinnarskalle. Jag är övertygad om att vi kommer att trivas ihop, berättar en glad Per “Harry” Harrysson.

– Med Richard ombord är ytterligare en pusselbit på plats. Vi är inte färdiga utan har lite kompletteringar som skall till innan vi är helt färdiga. Men dessa kommer inom kort, meddelar Emil Persson, sportligt ansvarig i AIF.

*Fotnot: Richard Kjellerup hette Persson i efternamn under sin aktiva spelarkarriär.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser