Annons

Mandatperiodprogrammet bordlagt

Tanken var att kommunstyrelsen på torsdagen skulle ta upp treklöverns mandatperiodsprogram som Landskrona Direkt skrivit om vid ett flertal tillfällen den senaste tiden. Ärendet bordlades dock och kommer att tas upp igen vid ett extra KS-möte runt den 25 mars.
– Det handlar om att facket ska säga sitt. Det är lagstadgat med MBL-förhandlingar och det har vi högsta respekt för. Men vi kommer att ta allt i sin helhet vid ett extra möte senare. När det blir är inte spikat men runt den 25 mars bör allt vara klart för behandling, säger Torkild Strandberg (FP), ordförande i kommunstyrelsen.

Läs mer:

  • MP vill se bred satsning på utveckling och tillväxt
  • Utvecklingsprogrammet i punktform
  • Stadsdirektören starkt kritisk till förslaget om en utvecklingschef
  • Treklövern vill se stora omstruktureringar
    – S frågande till utvecklingschen
Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser