Annons

Ny ordförande i Destination Borstahusen

På onsagkvällen höll föreningen Destination Borstahusen sitt årsmöte på Erikstorps Kungsgård. Föreningen har till ändamål att främja utvecklingen och tillväxten i Borstahusen genom att i nätverk bestående av föreningar, företag och offentlig verksamhet utveckla produkter och tjänster som stimulerar besöksnäringen.

Göran Nyström avgick efter två år som ordförande och till ny ordförande valdes Niclas Lundblad från Pumphuset och Borstahusens Hamnkrog.

Annons
 

– Föreningen kommer under 2015 att verka för att fortsätta att utveckla Borstahusen som destination och de populära Borstahusdagarna kommer även i år att genomföras i såväl en sommar som en vintervariant. Den 27 juni arrangeras Borstahusdagen Sommar och den 13 december är det dags för vintervarianten, meddelar den nytillträdde ordföranden

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser