Annons

Nygammal ordförande i

Vid Landskrona Roddklubbs årsmöte blev det byte på ordförandeposten. Benny Wernström återkom som ordförande efter att Anders Andersson undanbett sig omval på posten. Anders Andersson stannar kvar i styrelsen men kommer att få begränsad tid på grund av studier.
– Benny har god erfarenhet av ordförandejobbet då han tidigare var ordförande under en sexårsperiod, säger föreningens sekreterare, Bengt Nilsson.

Andra nya namn i styrelsen blev Lars Hagström och Lars Persson. Avgående Alex Holm, Christer Törngren och Caroline Hindemith avtackades.
– Vid det välbesökta mötet togs bland annat frågor om stadgeändringar och ordning i klubblokalerna upp. En viktig uppgift för styrelsen och alla medlemmar blir arbetet med att förbättra ungdomsverksamheten, avslutar Bengt Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser