Annons

Häljarpstjejer prisas på Eldsjälsgalan

Aftonbladets Goda Nyheter uppger idag att Häljarps SK:s F16-lag ikväll prisas vid den direktsända Eldsjälsgalan i TV4.

Det är ingen hemlighet att tjejerna i laget är nominerade i den för året nya kategorin Årets Kompis, detta sedan lagkamraten Nellie Larsson fått en hjärntumör och hela laget helhjärtat ställt upp för vännen.
Bland annat har tjejerna skapat ett pärlarmband med texten ”Beat Cancer” som man sålt för 100 kronor styck och som genererat 60 000 vilket donerats till Cancerfonden.

Annons
 

För att behålla en del av spänningen är det dock fortfarande en välbevarad hemlighet vad priset som Årets Kompis består i som tjejerna kommer att få.

Eldsjälsgalan hyllar personer inom Sveriges föreningsliv. Härom året uppmärksammades exempelvis  IK Wormos  Linda Bondesson. Galan arrangeras av Folkspel vars enda syfte är att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Årets upplaga är den åttonde i ordningen och direktsänds i TV4 ikväll med start klockan 20.00. I programmet utses Årets Eldsjäl, Årets Unga Ledare och Årets Kompis. Det är artisten Molly Sandén som kommer att hyllar Årets Kompis.

Läs hela storyn på Aftonbladets Goda Nyheter.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser