Annons

Extravisning i Konsthallen

Just nu pågår utställningen “Släden” med Björn Olsson på Landskrona konsthall. De som är extra nyfikna på konstnären ska bege sig till konsthallen den 5 mars då han ger en extra visning med start klockan 18.30.
– Björn Olsson dokumenterar med sina bilder den värld som finns runt oss. Men det är inte ett traditionellt landskapsfotograferande och dokumenterande – det är bilder som på ett magiskt sätt binder samman tiden. Bilder som visar på mönster och system i naturen som vi annars inte ser. Genom att i långa stillbildsserier observera miljöer från gryning till solnedgång skapar han ett speciellt förhållande till både vår omvärld och till begreppet tid, säger Birthe Wibrand, konstintendent på Landskrona museum och Konsthal.

Läs även: Stillsamt och naturligt i konsthallen

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser