Annons

P-böter revs för Missing People-spårare

Under tisdagskvällen sökte Missing People efter en försvunnen 17-åring i Landskrona. Det anmärkningsvärda var att de som parkerat sina bilar på ÖoB:s kundparkering för att delta i sökandet, blev bötfällda för felparkering av Q-Park.
Efter en massiv storm i media och på sociala medier har nu Q-Park beslutat att makulera böterna trots att de enligt dom själv handlat helt rätt. På deras hemsida står bland annat att ”Q-Park har nu pratat med fastighetsägaren, som inte haft någon emot att ”Missing People” nyttjat parkeringsplatserna i sitt sökande. De utfärdade kontrollavgifterna kommer därför makuleras, men det är viktigt att understryka att vår parkeringsvakt har följt sina instruktioner till punkt och pricka samt utfört sitt arbete i enlighet med vad som är avtalat med fastighetsägaren.”

Den 17-åriga pojken, som var försvunnen en dryg vecka uppges, efter omständigheterna, må bra.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser