Annons

En känsla i det övergivna

Redan ikväll är det premiär för nästa utställare i Restaurang Pumphusets satsning på fotografer. Från och med idag fredag ställer Landskronabon André Ivarsson ut i baren.
– André är 34 år ung, och bor i Landskrona med sina två underbara döttrar. Han har sedan barnsben varit väldigt intresserad av allt som har med det kreativa att göra. Han började rita och måla väldigt tidigt, som gick över till att spela musik i tonåren. Där han  spelade trummor i olika band men gick sedan över helt till eget skapande av musik, berättar  Niclas Lundblad kock och krögare på Pumphuset.

André Ivarssons intresset för fotografering kom för bara några år sen,när han åkte ut med en vän och fotograferade med mobilkamera i ett ödehus.
– Han blev fast och har sedan dess i princip åkt runt i hela Skåne och fotat i övergivna hus, säger Niclas Lundblad om fotografen vars bilder rönt stor uppmärksamhet i sociala medier.
– Jag vill försöka fånga en känsla i mina foton. Känner någon betraktare den har jag lyckats, säger André Ivarsson själv.

Annons
 

Fotografer som ställer ut på Pumphuset 2015

Fredag 20 februari
Fotoutställning i baren
André Ivarsson

Söndag 22 februari
Fotoutställning i museet
Bo-Ingvar Svensson – Borstahusbilder

Torsdag 16 april
Fotoutställning i baren
Knut Svensson

Torsdag 4 juni
Fotoutställning i baren
Åsa Siller

Torsdag 2 juli
Fotoutställning i baren
Helena Weidmar Green

Augusti
Torsdag 20 augusti
To be announced

Torsdag 1 oktober
Fotoutställning i baren
Elinleticia Högabo

Torsdag 19 november
Fotoutställning i baren
Eva Claesson


Foto: André Ivarsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser