Annons

Johanna Ivarsson invald i partistyrelsen

Johanna Ivarsson från Landskrona är ny ledamot i Feministiskt initiativs
 partistyrelse, då hon igår valdes av kongressen i Örebro. Kongressen utsåg även Sissela Nordling Blanco och Gudrun Schyman till partiledare för
partiet.

– Jag är väldigt glad över förtroendet att få vara en del av styrelsen för Sveriges snabbast växande politiska parti. Feministiskt initiativ förnyar politiken för ett jämställt och jämlikt samhälle fritt från diskriminering. Vi är den antirasistiska och feministiska rösten som står upp för mänskliga rättigheter och mot alla former av diskriminering. Tillsammans tar vi plats och förnyar politiken, säger Johanna Ivarsson i en kommentar till att hon nu är ny i partistyrelsen med ansvar för organisation lokalgrupper/medlemmar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser