Annons

BoIS föll i genrepet

På lördag börjar allvaret för Landskrona BoIS som då möter AIK på bortaplan i Svenska Cupen. Den gånga helgens genrep gick inte så värst bra då de randiga besegrades med 1-0 av seriekonkurrenten Trelleborgs FF. BoIS ska dock enligt klubbens hemsida ha varit minst så bra som sina motståndare.
– Jag tycker vi var det bästa laget mestadels av matchen. Vi hade 15 dåliga minuter i första halvlek där Trelleborg var klart bättre och där de gjorde sitt mål. Vi dominerar stora stunder av spelet, äger boll och spelar bra anfallsspel fram till sista touchen. Vi hade även bra försvarsspel, förutom under den perioden på 15 minuter där vi helt enkelt inte var bra, säger tränare Zvezdan Milosevic till hemsidan efter matchen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser