Annons

Planer för en sommarrestaurang på Kasernplan

Allt medan Harrys smider planer på att flytta in i Rådhuset kan det rent av bli ytterligare en krögare som etablerar sig i centrum. Under valrörelsen ”valfläskade” Folkpartiet för en sommarrestaurang på Kasernplan. – Vi vill att det ska etableras en sommarrestaurang på Kasernplan. Det behöver inte vara så svårt att få till eftersom där redan tidigare legat en restaurang och allt underarbete är förberett, sa teknik- och servicenämndens ordförande Bo Lundgren (FP) då och så smått börjar vallöftet nu förankras i stadshuset. – Arbetet har påbörjats, när det är färdigt är för tidigt att säga men en målsättning var att vi skulle ha klart något till sommaren men allt tar längre tid än man tror, säger Bo Lundgren idag. När den tilltänkta sommarrestaurangen ska öppna och hur den ska utformas är alltså ännu ej bestämt. – Det blir ju mycket upp till den som skall driva restaurangen men det gäller ju också att uppfylla alla krav som gäller. Frågan är då om det likt Harrys finns någon krögare i kulissen som är bered att satsa på ett sommarprojekt. Vem kommer att driva den? – Ja det återstår att se. Förs en dialog med krögarna i stan kring detta? – Det både har förts och förs, men jag hoppas även att när nu ni skriver om detta så kan det finnas de som hör av sig och är intresserade. En sommarrestaurang på Kasernplan får en osökt att tänka på Preben & Prebens glansdagar med livemusik följt av nitiska miljöinspektörer med ljudnivåvakter. Hur tänker ni där? – Problem vill vi ju inte att det skall bli men vi vill ju att det skall vara så trevligt som möjligt för en bred publik, avslutar Bo Lundgren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser