Annons

Johan Wester leder Landskronagalan

Landskronagalan fortsätter sitt koncept med att låta festen ledas av personer med humorn i högsätet. Idag presenterades Johan Wester som den som ska hålla i taktpinnen den 10 april då den åttonde galan går av stapeln.

Johan Wester är aktuell som programledare i SVT:s Intresseklubben, men kanske mest känd för brandmannen ”Kaj-Åke Kajan Hansson” och hans andra omtyckta figurer i TV-serien Hipp Hipp.
– Det ska bli väldigt roligt, den här typen av stadsgalor är ju oftast glada tillställningar med mycket engagemang och jag ser fram emot att få intervjua och lära känna Landskronaborna lite mer, berättar Johan Wester.

Annons
 

Att det blev just Johan är en kombination av hans humor, rutin och starka Skånekoppling. På galan blir det dessutom Landskronapremiär för honom. – Jag har ingen speciell relation till staden, men jag har länge sett den som den ort i Skåne med störst potential. Jag förväntar mig att hela världen inom snar framtid kommer inse hur den ligger mitt emellan Skånes tre stora – Malmö, Lund och Helsingborg – dessutom med kust och Ven strax intill.

Arrangörerna räknar med en fullsatt idrottshall, det vill säga 1500 besökare. Det blir som vanligt röda-mattan-mingel, galamiddag och show med prisutdelning och underhållning.
– Det känns jätteroligt att vi lyckats få Johan till galan. Han har varit på önskelistan länge och vi vet att han kommer att göra ett riktigt bra jobb, säger Sebastian Swärd på företaget Why Land som arrangerar Landskronagalan.

Biljetterna släpps den 25 februari.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser