Annons

Dags för sportigt lov

Många längtar redan. Nu är det inte långt kvar. Nästa vecka, vecka 8, är det sportlov för barnen i Landskrona.

I vårvinterlovsprogrammet kan barn och föräldrar välja och vraka mellan olika aktiviteter. Vårvinterlovsprogrammet ges ut av Fritids- och kulturförvaltningen i samarbete med bland annat ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter. Programmet har delats ut i skolan till alla grundskoleelever. Det ligger också ute på hemsidan landskrona.se samt bibliotek, museum, Karlslundsbadet och olika mötesplatser för ungdomar.

Annons
 

Populära aktiviteter och nyheter
I år finns det med några nyheter som till exempel sportlovsläger med Landskrona NSF scoutkår, innebandy och volleyboll. Traditionella besök på räddningstjänsten, museet eller biblioteket finns naturligtvis också med.

Cityidrotts populära hoppland återkommer även i år men denna gång på Puls Arena. Med Cityidrott har man också möjlighet att prova på nya sporter som Padeltennis och Padboll.

I programmet återfinns även öppettider för Karlslundsbadet, museum, ishall och fritidsgårdar. En del av aktiviteterna kostar och/eller kräver föranmälan så man bör läsa igenom programmet direkt, och se vad som gäller för just den aktiviteten man är intresserad av, så man inte missar något roligt.

Läs programmet som bläddringsbar pdf på http://np.netpublicator.com/netpublication/n62614264

Lovprogrammet nås också vi vår förstasida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser