Annons

Oavgjort för BoIS

I lördags mötte BoIS ett formstarkt FC Helsingör på IP. Danskarna, som leder tredjeligan i broderlandet, var det något bättre laget men BoIS lyckades trots detta spela oavgjort, 1-1.

Gästerna började klart bäst och hade ett par riktigt vassa lägen men skärpan infann sig inte och avsluten slutade utanför Jonas Sandqvists mål. Istället var det BoIS som, efter en kvarts spel, tog ledningen genom Samuel Aziz som höll sig framme när danskarnas målvakt skulle rensa bort en boll.

Annons
 

I andra halvlek var det mest spel på BoIS planhalva och kvitteringen som kom med cirka tio minuter kvar var minst sagt rättvis.
– Vissa stunder spelade vi riktigt bra i första halvlek, både offensivt och defensivt. Den var klart godkänd. I andra tappade vi lite i positioner i samband med bytena och fick även vi lite för korta anfall men vi försvarade oss bra och gav inte motståndarna så värst många chanser. Dock hade vi lite problem med deras fasta situationer, säger BoIS tränare Zvezdan Milosevic på klubbens hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser