Lejonet krossade Frosta

Det var inget snack om saken när Lejonet körde över Frosta och vann med hela 10-1 på söndagen. Matchens lirare var Hampus Melkersson som gjorde fyra mål.

Lejonet visade direkt vart skåpet skulle stå denna afton. Redan efter 3,27 kom första målet när Robin Nilsson kom fri från blå linjen och satte 1-0.
Därefter trädde kvällens dominant, Hampus Melkersson in i matchen när han först gjorde 2-0 i powerplay och knappt fyra minuter gjorde 3-0.

Andra perioden blev inte någon skönspelad historia men Lejonet ökade på till 4-0 genom Robin Nilsson innan Frosta gjorde sitt tröstmål. Dryga minuten efter Frostas mål gjorde Hampus Melkersson sitt tredje mål för kvällen.

Frosta försökte komma igen i början av tredje perioden men de orkade inte hänga med i Lejonets tempo. 9,48 kom 6-1 och därefter gjorde Lejonet fyra mål på lika många minuter.
Resten av perioden spelas bara av med full kontroll från Lejonets sida. Ett lite gruff i slutminuten var det enda som stiack ut lite.

Resultat: 10-1 (3-0, 2-1, 5-0)

Målgörare:
Lejonet: Hampus Melkersson 4 , Robin Nilsson 2, Linus Molin 2, Pierre Rundvall och Lukas Lundberg.
Frosta : Kevin Milton

Utvisningar:
Lejonet 6 x 2 min
Frosta 5 x 2 min 1 x 5 min 1 x 20 min

Skott: 52-28

Publik:74

Nu återstår det bara tre matcher för Lejonet. Först möter de Diö på bortais på torsdag och på tisdag nästa vecka möter Lejonet Åstorp, även den matchen spelas på bortais. Sedan avslutas serien med hemmamatch mot Rydaholm torsdagen den 12 februari.