Annons

Visfestival presenteras på årets första lördagscafé

På lördag drar säsongens första lördagscafé i Teaterrestaurangen i gång. Det blir en hel eftermiddag med sång, musik och quiz. Det blir också en kick-off inför ”Visfestival – Landskrona 2015” som äger rum den 31 juli – 1 augusti.
– Beträffande visfestivalen så kommer det att bjudas på både gamla kända och nya fräscha visor, framförda av såväl lokala som rikskända artister. Det kommer att bli musik och underhållning för gammal och ung och alla däremellan, säger Christophe Contassot på arrangerande VäL – Vi är Landskrona.
– Men det behövs fler som är med riggar och roddar, som på olika sätt och vis stödjer det hela. Därför kommer planerna för festivalen presenteras på första lördagscafé nu på lördag med förhoppningen att många vill vara med och slå ett slag för viskonsten.

De som står för lördagens musikaliska utbud är Annette Kumerle Lindwalls sångelever, Jonald Flores, Emilie Aura, Annette Kumerle Lindvall, Birger & Ingvar, Trinity och Pierre Ström. Dessutom blir det musik-quiz. Lördagscaféet slår upp portarna klockan 12.00 och sedan blir det underhållning fram till cirka 16.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser