Annons

Mittback klar för BoIS

Den TFF-fostrade mittbacken Viktor Svensson, 25, har idag blivit klar för Landskrona BoIS. Efter 2 år i Lunds BK har han skrivit på ett 2 års avtal med Landskrona BoIS. – Jag är glad att det är klart och ser fram emot säsongen, säger han i en första kommentar till det nya avtalet. – Jag har fått ett bra intryck av klubben och hoppas kunna bidra till framgångar för BoIS, fortsätter han. – Viktor är en erfaren spelare som kan spela på flera positioner, säger hans agent Martin Klette vid Wagnsson Sports & Entertainment. – När jag började arbeta med honom spelade han mittfältare men det sista 1,5 åren har han spelat mittback och trivs bra med det. – Han är teknisk för sin längd och kommer kunna tillföra Landskrona mycket med dessa två egenskaper. BoIS sport- och klubbchef Patrik Johansson ser nyförvärvet som en allroundspelare. – Viktor Svensson är användbar på flera positioner och är därför en spelartyp som vi kan ha stor nytta av i en trupp med färre antal spelare. Han bidrar också till att ge tränaren en möjlighet att formera laget på olika sätt, säger han. Viktor Svensson genomför sin första träning med Landskrona idag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser