Annons

Startelvan öppnar loppis

I höstas samlade BoIS-projektet Startelvan in leksaker och delade ut till behövande under namnet ” Tomten bor i Landskrona”. Det blev dock mycket leksaker över som inte kunde delas ut och därför öppnar Startelvan en loppis på Öster.

Den 1 februari öppnar loppisen på Östergatan 112. Alla intäkter kommer att gå till välgörande ändamål och priserna på leksakerna kommer att vara låga.

Annons
 

För att kunna skänka mer pengar är Startelvan nu i behov av mer leksaker.
– Har ni leksaker hemma som inte används och ni samtidigt vill bidra till välgörande ändamål så lämna era leksaker hos oss på Österagtan 112 i Landskrona. Vi kommer att uppdatera er om vart vi skänker pengarna på vår facebooksida “Tomten bor i Landskrona, skriver dom i ett mejl.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser